logo

Nakon dugogodišnjeg iskustva u distribuciji fiskalnih uređaja i razvoju fiskalnih tehnologija, firma Shollex vam nudi
brzo i pouzdano softversko rešenje namenjeno svim maloprodajnim objektima koji koriste fiskalne uređaje.

PORTA TRADE je softverska aplikacija prilagođena svim vrstama trgovinskih objekata, od trafika do lanaca marketa,
bez ograničenja u broju računara, fiskalnih kasa i štampača.

PORTA CLOUD platforma vam omogućava da pratite svoje poslovanje, sa bilo kog mesta u bilo koje vreme sa bilo kog uređaja, dok se svaki podatak o prodaji, stanje zaliha i svi izvestaji automatski ažuriraju.

BESPLATAN OPERATIVNI SISTEM - LINUX + MODERNE JAVA TEHNOLOGIJE

 

exit-festival-serbia-2013toshiba-logo-sexit-prodaja

Shollex je prodao 63 printera Toshiba, novosadskoj firmi Pin soft - glavnom IT sponzoru na međunarodnom festivalu muzike EXIT 2013. u Novom Sadu, gde su printeri pokazali odličnu primenu.

 

toshiba-logo-s

Firma Shollex je 3. decembra 2012. sklopila ugovor sa japanskom firmom Toshiba, jednim od najpoznatijih svetskih proizvođača POS opreme, računara i štampača i postala njihov zastupnik POS opreme.

 

Kako je već svima poznato od 1. oktobra poreska stopa 18%(ђ) se menja na 20%. U skladu sa tim, firma Shollex d.o.o. je omogućila svojim klientima da tu promenu izvrše u servisu. Ta usluga će se naplaćivati 500,00 RSD, u šta je uračunat i PDV.

Za sve one koji ne mogu ili ne žele da dodju do servisa obezbedili smo jednostavno uputstvo u okviru sekcije "Pitanja i odgovori (FAQ)" sa kojim će te za samo par minuta to sami uraditi. Za ovakav način izmene poreske stope mi ne snosimo nikakvu odgovornost niti posledice, zbog neregularnog unosa ili neregularnog postupka u odnosu na zakonske obaveze.

Radnici firme Shollex d.o.o. neće davati nikakvu telefonsku podrsku u vezi promene poreske stope izuzev usmeravanja na gore pomenutu lokaciju.