Shollex

SHOLLEX je porodično preduzeće sa preko 30 godina iskustva i stručnosti. Kroz primenu novih znanja i tehnologija dajemo praktična rešenja za opremu za merenje mase, fiskalizaciju i pos sisteme, softwer i industrijsku automatizaciju.

Reference

Šta možemo da učinimo za vas

Saznajte više o našim proizvodima

VAGARSTVO

Uvek prava mera. Vrhunske vage i oprema za vaganje. Brze, tačne i pouzdane vage za sve radne uslove. Shollex nudi samostalne vage ili sa mogućnošću povezivanja u razne sisteme.

REGISTAR KASE I FISKALNI SISTEMI

Uvek pravo rešenje za svaku potrebu. Olakšajte sebi posao. Podignite nivo poslovne efikasnosti. Nudimo rešenja da sve držite pod kontrolom: kase, fiskalne kase, PC POS, POS Android, štampači nalepnica, stoni i prenosni štampači računa. Sve u jednom uređaji. Poslujte sigurno sa Shollex – om.

SOFTVERSKA REŠENJA

Uvek pravo rešenje. Unapredite svoje poslovanje Shollex softverskim rešenjima. Ubrzajte gde treba. Osigurajte tačnost i preciznost. Smanjite troškove i povečajte zaradu. Povežite sve delove poslovanja u jednu celinu.

INDUSTRIJSKA REŠENJA

Shollex je usredsređen na rešavanje stvarnih problema. Inovativnim pristupom optimizujemo postojeća rešenja. Shollex znanjem i iskustvom stvara moderna i efikasna poboljšanja vašeg poslovanja.

BAR KOD ČITAČI I ŠTAMPAČI

Pojednostavite poslovanje. Bar kod čitači i štampači za brz i tačan rad sa podacima. Idealno za maloprodaju, transport, logistiku, proizvodnju. Tamo gde su detalji važni. Bar kod oprema visokih performansi.

MESNA INDUSTRIJA

Proizvodima i rešenjima pomažemo prerađivače mesa da posluju sa najvećom produktivnošću i poboljšaju ukupni kvalitet i vrednost mesnih proizvoda.

11. novembar je neradni dan

Poštovani korisnici 11. novembra 2021. zbog praznika nećemo raditi. Radiće sluzba za hitne intervencije kao i ostalim neradnim danima. Shollex vam želi srećan praznik.

Prelazni period je počeo 1. novembra 2021

Trenutno stari i novi sistem fiskalizacije funkcionišu paralelno. To će trajati do kraja aprila 2022. Fiskalizujte se na vreme. Uhodajte se i otklonite eventualne nepravilnosti.

Partnerstvo za uspeh

Sa ponosom vam predstavljamo nove partnere. COGNYTE – Globalni lider u softveru za bezbednosnu analitiku. STRIXTEC by NEXTGEN – Bezbednosne platforme. Uspeh nije samo naše

Naši partneri

Socijalne mreže

Kontaktirajte nas

Translate »