Shollex servis

Zadovoljavamo vaše poslovne potrebe

Komapanija Shollex servisira sve marke opreme koju zastupa.

Pružamo najefikasniji i najisplativiji servis vaga.

Za servis vaga koristimo visoko kvalitetne originalne delove koji daju idealne rezultate u korišćenju. Pomažemo kupcima da osiguraju tačnost, poboljšaju produktivnost, kontrolišu kvalitet i smanje greške. 
Originalni rezervni delovi za servis su izdržljivi i garantuju pravu vrednost za vaš novac. Veoma je važno koristiti originalne rezervne delove za servis vaga i opreme jer samo tako možete dobiti maksimum u upotrebi. Dobar i pouzdan servis sa originalnim delovima omogućiće vašoj vagi ili opremi dug i nesmetan rad.

Pravovremen servis  održava vaše vage i opremu u dobrom stanju bez zastoja u prodaji ili proizvodnji.

Baždarenje vaga i usluga žigovine po najboljim cenama.

Više od dve decenije pružamo usluge kvalitetnog baždarenja (kalibracije). Osoblje metrološke laboratorije su stručnjaci u oblasti baždarenja i sertifikovanja težine, kao i proizvodnju prilagođenih težina. Laboratorija je akreditovana potrebnim standardima.

Naše stručno osoblje je spremno da pomogne i odgovori na vaša pitanja i zahteve u skladu sa najnovijim industrijskim trendovima. Shollex tim ima sve sposobnosti da pruži servis i usluge koje će nabolje prilagoditi vašoj industriji ili poslu.

Imate zahtev za nas?

Da li imate neki zahtev za nas? Molimo Vas da popunite formu ispod.

Translate »