Fiskalna kasa Quorion QMP 60

Moćna mala kasa

Pripremljena za skoro sve fiskalne zahteve. Jasni i laki za programiranje tasteri. 2 ekrana. Termalni štampač. Automatsko pravljenje rezervnih kopija. LAN interfejs za umrežavanje. USB host interfejs za spoljne periferne uređaje. QMP POS softver.

Fiskalna kasa Quorion QMP 60

Moćna, mala fiskalna kasa dorasla svakom izazovu

Proverenim iskustvom i inovativnim poboljšanjima do povećane fleksibilnosti i pouzdanosti.

QUORiON QMP 60 fiskalna kasa je idealno rešenje za mala i srednja preduzeća koja ne žele da prave kompromise u pogledu kvaliteta i efikasnosti. QMP 60 kombinuje bezbednost i pouzdanost sa intuitivnim radom i jednostavnim programiranjem.

Upotreba visokokvalitetnih komponenti i materijala čine QMP 60 izuzetno izdržljivim i robusnim.

Redizajnirani QMP softver funkcijama dokazanim u praksi garantuje očuvanje resursa i sprečava manipulaciju. Integrisani USB host interfejs omogućava povezivanje USB uređaja, skenera kao i tastatura preko “uključi i radi” se čime se povećava efikasnost rada.

Sofisticirani operativni koncept uparen sa poboljšanim dizajnom čine QMP 60 idealnom kasom za skoro sve primene.

Uverite se danas i kontaktirajte nas!

Pametna kasa.
Za mala preduzeća.

QMP 60 je idealno rešenje za kompanije koje ne žele da prave kompromise u pogledu kvaliteta i efikasnosti. Korišćenjem komponenti za teške uslove rada i visokokvalitetnih materijala, QMP 60 se odlikuje izuzetnom izdržljivošću i robusnošću. Tehničke komponente visokih performansi osiguravaju izvanredne performanse u svim poslovnim oblastima.

Intuitivno delovanje.
Jednostavno programiranje.

QMP 60 objedinjuje bezbednost i pouzdanost sa intuitivnim radom i lakim programiranjem. Redizajnirana navigacija kroz meni u kombinaciji sa širokim ekranom operatera omogućavaju brzo i jednostavno obavljanje svakodnevnih radnih procesa.

Sofisticiran raspored tastature.
Lako razumljiva.

Lako razumljivo, ilustrovano štampanje sa tastature i unapred programirane funkcije kase čine rad još efikasnijim. Laka iI brza obuka zaposlenih. Uštedite vreme i novac.

LAN interfejs.
Za mrežna rešenja za kase.

QMP 60 nudi sve što vam je potrebno ako rešite da se unapredite. Sa standardnim ugrađenim LAN interfejsom, povezivanje je lako.  Različiti USB host interfejsi olakšavaju povezivanje spoljnih perifernih uređaja.

QMP softver.
Svestran i fleksibilan.

QMP softver je unapred instaliran na svim QUORiON kasama. Softver pruža mnoge dodatne funkcije za maloprodaju, gastronomiju, pekare, frizerske salone i čistače. Pomerili smo granice. Izvucite više iz svoje kase.

Softver i hardver stvoreni jedno za drugo.

QMP softver je unapred instaliran na svim QUORiON kasama i touch sistemima. Instalacija nije potrebna. Nema petljanja sa softverskim drajverima. Zbog svoje osnovne arhitekture, sistem kase nudi sveobuhvatnu zaštitu od malvera.

Funkcije kase QMP 60 prilagođene su vašem poslovanju.

Fisklana kasa QMP 60 je dorasla svakom izazovu.

QMP kasa softver podržava obradu velikih količina podataka u rekordnom vremenu. Unapred programirane, industrijske standardne funkcije kase čine QMP 60 idealnim kompletnim rešenjem za zahtevne poslovne zadatke.

Povežite bar-koda čitač putem USB porta za brzo skeniranje bar-koda.

Šta je pravi izbor za vas kasa ili …?

Fiskalni sistem na mestu prodaje, kasa ili POS, nisu jedno te isto.

Šta je kasa?

Zvanična definicija pojma „kasa“ je „poslovna mašina koja obično ima fioku za novac, označava iznos svake prodaje i beleži iznos primljenog novca“.

Kasa beleži sve transakcije, stvarajući evidenciju o novcu koji ulazi i izlazi. Takođe može da izračuna i doda poreze, generiše priznanice i ponudi praćenje prodaje. Kreira potrebne izveštaje o prodaji (kraj dana, presek stanja, stajne zaliha…). Mnoge velike prodavnice prehrambenih proizvoda i robne kuće koriste kase.

Kasu je prvi izumeo davne 1879. trgovac viskijem, vinom i cigarama Džejms Riti kao preventivnu meru protiv krađe zaposlenih. Ona je i dalje prvi bedem odbrane fiskalnih obveznika.

Kase su prešle dug put razvoja. Moderne fiskalne kase imaju mnogo više opcija i omogućavaju vam da olakšate proces plaćanja. Većina dolazi sa ugrađenim prodajnim sotverom, termalnim štampačem, interfejsom za spoljnu komunikaciju i priključenje raznih pomoćnih uređaja.

Kako da odlučite?

Pravi odgovor u potpunosti zavisi od vaših jedinstvenih potreba.

Shollex uvek ima pravo fiskalno rešenje za vaš posao. Zahvaljući 30  godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

 

 

Specifikacija

 • Procesor: ARM Cortek-A9 400 MHzRadi memorija:32 MB SDRAM
  Sistemska memorija:  4 GB eMMC
  Proširenje memorije:  preko USB-a
  Softver:  QMP POS softver zasnovan na Linuk-u
  Interfejsi:

  • 1 k RS232-5V
  • 2 k USB (1 k USB tip A, 1 k USB tip B)
  • 1 k LAN (100 Mbit)
  • 1 k RJ11-9V za kasu

  Tastatura:
  Povišena tastatura 42 ključa

  Displeji

  Prikaz operatera:

  • LCD višelinijski sa plavim pozadinskim osvetljenjem
  • 192 k 64 piksela
  • grafički

  Prikaz kupaca:

  • LCD 2 linija sa plavim pozadinskim osvetljenjem
  • 192 k 32 piksela
  • grafički

  Štampač

  Integrisani termalni štampač 58 mm sa lakim opterećenjem

  Priznanica sa specifikacijom

  Termo papir, širina: 57 mm, mak. prečnik: 46 mm

  Dimenzije: (D k Š k V)  290 k 110 k 240 mm

  Težina: 2,0 kg

  Napajanje:      100-240 V

  Radna temperatura:   0°C – + 45°C

  Temperatura skladištenja:     – 20°C – + 60°

Uputstvo

Povezani proizvodi

Translate »