Fisklane kase Quorion

Quorion

Jednostavnost Nemačkog kvaliteta

Odobrene od strane Poreske Uprave

 

Quorion je upravo fiskalna kasa kakvu očekujete. Poseduje sve dobre osobine stare kase. Jednostavna za koriščenje. Brza i pouzdana. Razumljiva tastatura koju možete da prilagodite vašim potrebama. Obrađuje i štampa sve potrenbne izveštaje.

Quorion fiskalne kase kombinuju, bezbednost, naprednu tehnologiju i termalni štampač računa u jednu radnu jedinicu. Ekrani za kupca i prodavca. Predefinisani tasteri. Obrada potrebnih izveštaja. Povezivanje spoljnih uređaja (vaga, bar kod čitač…). Lan povezivanje.

Quorion QMP 60 je moćna kasa dizajnirana za male i srednje prodajne objekte. Sve što vam je potrebno za osnovni nivo. Nudi mnoštvo mogućnosti i spremna je za svaki izazov.

Quorion QMP 6000 je moderna elektronska kasa sa mnogo više funkcija. Takođe, ima ravnu tastaturu otpornu na prosipanje i Dalas magnetnu bravu za brz i isguran pristup korisnika. Podrška za svu dodatnu opremu. Za prodavnicu velikog obima ili restoran Quorion  QMP 6000 je jedno od najboljih rešenja i nudi veliku vrednost za svoju cenu.

Izabrali smo fiskalne kase na osnovu cene, jednostavnosti korišćenja i potrebe maloprodaje i restorana. Dostupna je podrška i garancija za sve kase.

Translate »