Kranska vaga Shollex TM-B 5t

Laka, prenosiva kranska vaga na baterije.

Shollex TM-B nosivosti do 5t. jaka je i izdržljiva kranska vaga. Dobro vidljiv ekran i daljinsko upravljanje garantuju bezbedan rad. Radi na baterije. Jednostavna za upotrebu. Pouzdana u radu.

Kranska vaga Shollex TM-B 5t je elektronska vaga na baterije.

Kranska vaga dolazi sa sjajnim funkcijama. Ova vaga dolazi sa 2,5-inčnim LED ekranom koji se lako čita, što ga čini brzim i lakim za čitanje čak i iz daljine. Shollex TM-B 5t   takođe dolazi sa daljinskim upravljačem što olakšava upotrebu čak i kada niste pored vage, što olakšava vaganje.

Kranska vaga da ili ne?

Iako mnogi ne misle da je merenje mase  tačna i preciizna nauka, ona to MORA biti da bi se obezbedila sigurnost zaposlenih, robe, industrijskih i proizvodnih procesa i prihoda.

Koja je razlika između visećih vaga i vaga za kran?

Glavna razlika je u mogućnosti i ceni. Viseće vage se koriste za lakše vaganja i jeftinije su. Vage za kran su namenjene velikim industrijskim primenama vaganja i mogu biti skuplje.

Da li vama treba kranska vaga?

Ovo zavisi od vaših zahteva za vaganjem, raspoloživog prostora i vašeg budžeta.

Većim skladištima, operacijama utovara/istovara ili proizvodnje i prenosa tereta verovatno je potrebna vaga za kran , jer će redovno vagati velike terete (kontejnere, palete i sanduke).

Zašto vam treba kranska vaga?

Korišćenje prave vage povećava  produktivnost, sigurnost zaposlenih pri radu i smanjuje troškove.

Kad je pravilno odabrana i postavljena, vaga za kran omogućava premeštanje i prikupljanje tačnih podataka o robi. Shollex je kvalifikovan da vam pomogne u odabiru kranske vage koja najviše odgovara vašem poslu.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

  • merni kapacitet: 5000 kg / 2 kg
  • displej: 2.54 cm LCD
  • napajanje: baterijsko – punjiva baterija sa adapterom na 220V AC
  • trajanje baterija: 60 sati kontinualne upotrebe
  • bežični daljinski kontroler

Povezani proizvodi

Translate »