Ručni paletar vaga NDP sa štampačem

Meri, štampa i premešta.

Sve u jednom paletna vaga. Veoma sposobna i laka za korišćenje ova paltena vaga nove tehnologije spaja u jedno sve što vam je potrebno za brzo i sigrino merenje. Idealna za magacine i prijem robr.

 

Ručni paletar sve u jednom.

Ručni paletar nove tehnologije. Objedinjuje više mogućnosti. Možete da vagate teret. Da ga prevozite paletarom, i da štampate pripadajuće nalepnice. Odličan izbor za prijem robe, magacine, otpremu itd.
Ovaj jednistveni ručni paletar podiže nivo vaše poslovne mobilnosti i preciznosti u radu. Zamenjuje više ljjudi. Štredi vreme i novac.

 1. Šta je paletna vaga?

Paletni viljuškar sa vagom ili vagom za palete je precizan, robustan, brz i lak za upotrebu u bilo kojoj skladišnoj primeni. Vage za podizanje paleta konstruisane su tako da pružaju visoko tačno vaganje paleta i kontejnera. Kada je precizno i mobilno vaganje presudno, vaga za palete tačno vaga palete bez naprezanja rukovaoca.

 1. Koja je najbolja paletna vaga?

Ona koja odgovara vašim poslovnim potrebama.

Jednostavno, paletar sa ugrađenom vagom. Veoma popularne zbog svoje prenosivosti, paletne vage u jednom procesu vagaju i pomeraju paletu. Stavljanje palete na vagu može biti standardni način vaganja paleta. Ali ponekad će biti logičnije odvesti vagu do palete. Ovo posebno dobro funkcioniše ako za utovar kamiona obično koristite paletar. Samo ga zamenite za paletnu vagu! I imate sve iz oba sveta. Vagu i paletar. Uštedite prostor. Prevozite kada ne važete. Trošite manje na opremu za vaganje. Kao i za magacinsku opremu. Prenosne vage vam omogućavaju da idete gde god se paleta nalazila – u stvari, to bi moglo značiti neko drugo mesto – bilo vaše ili kupčevo.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 – to godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

 • displej: 52mm LCD sa pozadinskim osvetljenjem
 • tastatura: mehanička, 7 tastera
 • primena:
  – NDP – merenje i štampanje
 • materijal kućišta:
  – meki ili nerđajući čelik
 • kapacitet:
  – 2t / 1kg
 • dimenzije viljuški:
  – 1135 x 180 mm, međurastojanje 688 mm
 • funkcije:
  – pretara, memorisanje tare, bruto/neto promena, promena mernih jedinica, akumulacija, ugrađeni termalni štampač, podesivi format štampanja

Povezani proizvodi

Translate »