Analizator telesnog sastava

Profesionalni analizator telesnog sastava.

Neinvazivan, nenametljiv dijagnostičkih sistem. Savremeni trendovi u analizi telesne strukture sportista koriste ovaj aparat. Daje brza i jednostavna rešenja za praćenje pacijenata. Koristan za procenu telesnog sastava u različitim okruženjima. Možete lako uraditi analizu procenta telesnih masti.
Mogu se kalibrisati za decu, odrasle, stariju populaciju, sport, sportiste, gojazne i vitke telesne tipove. Nadgledanje ishrane i unutarćelijskih i vanćelijskih telesnih tečnosti kod pacijenata. Telesni analizatori neophodni su alati za merenje u proceni telesnog sastava, hidratacije i za procenu nutritivnog statusa za fitnes i medicinu.

Analizator telesnog sastava

Analizator telesnog sastava opisuje od čega je telo sastvaljeno. Ptavi razliku između telesne vode, proteina, minerala i mast. Pruža preciznije informacije sem težine i BMI. Uređaji koriste Bioelectrical Impedance Analisis (BIA) za brzu, jednostavnu, neinvazivnu i lako ponovljivu analizu.

Proizvodi za profesionalno merenje kompozicije tela

Kako analizator radi?

Vaga analizator koristi analizu bioelektrične impedanse (BIA) za procenu relativnog procenta različitih tkiva i supstanci u telu . BIA šalje slab električni impuls kroz telo . Impuls nailazi na različite nivoe otpora ili „impedancije“ različitih tkiva i supstanci.

Kako može da poboljša način na koji merimo težinu?

“Znanjem do spoznaje”. Ne samo da meri težinu već tačno pokazuje sastav težine.  Tačnije, meri masti, zadržavanje vode, mišićnu masu, i njihovu distribuciju širom ljudskom telu. Još važnije, svo ovo znanje daje lekarima moć da pacijentima pruže bolju negu i personalizovanije preporuke za lečenje.

Zamislite kad biste mogli jednostavno da stanete na vagu i precizno saznate koliki je procenat vašeg telesnog masnog tkiva i koliko kalorija treba da unosite svakodnevno.

Isti test može da pruži pacijentima jasniju sliku o tome kako njihovo telo reaguje na tretmane.

Kako mi ovo može pomoći?

Rezultati testova će vam pružiti detaljan uvid u sastav vašeg tela. Sanaćete telesnu masnoću, mišićnu masu i težinu vode. I sve to za svaki pojedinačni deo tela (desna ruka, leva ruka, desna noga i leva noga). Upoznaćete svoje telo. Saznaćete da li postoje neravnoteže i moći ćete da pratite svoj napredak pomoću naknadnih testova.

Sve to sada možete saznati jednostavno i lako sa analizatorom telesnog sasatva.

Specifikacija

  • model: R-300, R-500, R-1000
  • merni kapacitet: 300kg, 500kg, 1000kg
  • podela: 300kg / 100g, 500kg / 200g, 1000kg / 500g
  • dimenzije vage: 1000 x 1000 x 90 mm

Povezani proizvodi

Translate »