Precizna vaga Vibra AJH

Ogroman potencijal u kompaktnom kućištu.

Vaga ViBRA AJ precizna vaga omogućava merenje težine, brojanje delova, procentualno vaganje i merenje karata za zlatare. Laka menjanje pritiskom na funkcijski taster. Inovativni senzor daje brz odziv i stabilnu indikaciju. Vaga ima kompaktno kućište radi lake prenosivosti.

 

Precizna vaga Vibra AJH visoke rezolucije

Precizna vaga Vibra AJH sa podešavanjem viljuški. Tačan i kompaktan model sa vrlo visokom rezolucijom. Procentualno vaganje, brojanje i statistika. Sa zaštirnom maskom.

Jedinstvene prednosti ViBRA vage sa senzornom auto – štelujućom viljuškom:

 • Jedina vaga na tržištu sa ulaskom u režim rada u roku od 1 minuta;
 • Najmanji broj kvarova i kvarova na tržištu preciznog merenja;
 • Najniža zavisnost očitavanja od temperature okoline;
 • Najveća otpornost na preopterećenje – do 15 puta.

Unutrašnja kalibracija vaga serije AJ omogućava vam da kalibrišete vagu bez prekida tekućeg rada. Na jasnom, svetlom i velikom LCD ekranu, korisnik može pročitati očitavanja bez grešaka, čak i u teškim industrijskim uslovima. Komplet za merenje gustine može se ugraditi u seriju ViBRA AJ sa maksimalnom težinom do 620 g. Svi modeli serije ViBRA AJ mogu biti opremljeni kukom za palete. Standardna oprema vaga sa maks. 220-620 g uključuje vetrobransko staklo koje se može ukloniti. Pojednostavljuje merenje velikog broja uzoraka montiranjem / demontažom vetrobrana. Opciono, sve vage serije AJH imaju mogućnost kontinuiranog rada iz ugrađene baterije.

Obim primene:

 • Farmacija
 • Nauka i obrazovanje;
 • Proizvodnja hrane;
 • Proizvodnja nakita.

Precizno merenje pomaže vam da upravljate sirovinama, osigurate usklađenost sa propisima i poboljšate kvalitet proizvoda. Povećajte efikasnost procesa merenja. Vage visoke preciznosti sa velikim kapacitetom vaganja poboljšavaju efikasnosti procesa vaganja.

Inovativni dizajn visokopreciznih vaga osigurava da se težina precizno prenosi sa nosive ploče na mernu ćeliju-čak i u teškim uslovima. Spoljni uticaji, kao što su preopterećenje, bočne sile ili vibracije, eliminišu se kroz sistem zaštite na više nivoa.

Vaganje u regulisanom okruženju može biti složeno, sa strogim direktivama o usklađenosti i kontrolama potrebnim za isporuku tačnosti i pouzdanosti rezultata. Jedna od tehnologija koja vam može u tome pomoći je vaga za precizno merenje. Odaberite preciznu vagu koja odgovara vašim potrebama.

Sve precizne vage koje prodaje kompanija Shollex su dizajnirane za intuitivno rukovanje, potpomognuto inteligentnih dijagnostičkim sistemima. Ovo garantuje veći stepen ponovljivosti za različite tokove rada, i smanjuje verovatnoću ljudske greške.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

 

 • model: AJH-620 CE / AJH-2200 CE / AJH-4200 CE
 • merni kapacitet: 620g / 2200g / 4200g
 • podela: 620g/0.001g; 2200g/0.01g; 4200g/0.01g

Povezani proizvodi

Translate »