Elektronska vaga ACS-E/EP 6/15/30 sa i bez vrata

Elektronska vaga  ACS TM nudi optimalan kvalitet po povoljnoj ceni. 

Elektronsks vaga ACS TM  je kompaktna i praktična vaga za svaki vid trgovine. Garantovana robusnost, radna brzina i tačnost koja je potrebna trgovcima. Radi na punjive baterije. Kompletan paket funkcija koje se retko viđa po ovoj ceni. Po svemu što nudi izdvaja se iz gomile drugih vaga.

Elektronska vaga ACS-E/EP 6/15/30 sa i bez vrata

Elektronska vaga  ACS TM nudi optimalan kvalitet po povoljnoj ceni Brza i precizna usluga vaganja. Jednostavno rukovanje, elegantan dizajn, ergonomija. Izdržljiva, prenosiva i jednostavna za upotrebu. Verzija sa i bez vrata.

Brza operacija
Tastature pruža napredno merenje i obradu signala za izuzetno brz rad.

Laka za čitanje
Sve linije su vrlo jasne i lako se čitaju.

Održiva tehnologija
Vrlo ekonomične što se tiče potrošnje energije

Kako radi  elektronska vaga?

Digitalna elektronska vaga za merenje je uređaj za merenje mase ili težine . Radi sa upotrebom merne ćelije sa opterećenjem. Analogna vaga koristi opruge za označavanje težine predmeta, dok digitalne vage pretvaraju silu težine u električni signal.

Koja je razlika?

Analogne i digitalne vage se razlikuju po načinu prikazivanja težine – mehanički ili elektronski. Elektronske vage koriste analogno-digitalni pretvarač koji neprestano očitava podatke sa vage u digitalne informacije.

Kako radi?

Digitalne vage rade uz upotrebu merača opterećenja. Dok analogne vage koriste opruge za označavanje težine predmeta, digitalne vage pretvaraju silu težine u električni signal. Merna ćelija je takođe poznata i kao pretvarač sile.

Koja je bolja?

Digitalne vage su poželjnije jer su tačnije od analognih vaga. Ako odaberete analognu vagu za merenje, u određenom vremenskom periodu odziv opruge se smanjuje i verovatno će dati netačne vrednosti.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

  • merni kapacitet:      6kg/15kg  ; 15/30kg
  • podela:                     2gr/5gr    ; 5gr/10gr
    minimalno opterećenje: 40g
  • interna rezolucija: 1/30,000
  • displej sa pozadinskim osvetljenjem
  • 8 memorijskih tastera
  • napajanje: punjiva baterija(akumulator)
  • radna temperatura: 0 ~ 40°C
  • dimenzija tasa: 225x325mm

Povezani proizvodi

Translate »