Magacinska vaga elektronska EEKV

Elektronska vaga na baterije.

Pouzdana i brza industrijska magacinska vaga. Lako se povezuje sa računarom. Odlična za poslovanje. Nosivost do 150kg. Malih dimenzija i težine čini je lako podesivom u svakom okruženju. Kvalitetna i sigurna vaga.

 

Magacinska vaga elektronska EEKV

Magacinska vaga elektronska mernog kapaciteta do 150 kg. Napajanje na punjivu bateriju. Više režima rada. Male težine, samo 14,5 kg. Izuzetno sposobna i praktična vaga, Lako se prenosi. Za razne zadatke.

Magacinska vaga  je ključan način da smanjite troškove. Magacin vam je neophodan ako se bavite proizvodnjom i isporukom. Posebno ako želte da uštedite novac. Takođe, time stičete kontrolu nad celokupnim procesom proizvodnje i isporuke od početka do kraja. Ključni faktor za nesmetano i profitabilno poslovanje je vaga za magacin koja može tačno meriti proizvode i pošiljke sa minimalnom greškom.

Ključ efikasnog, isplativog magacina koji vama najbolje služi je pronalaženje tačne vage za magacin. Koja će funkcionisati u izuzetno maloj granici greške. Vaga mora biti izrađena od  visokokvalitetnih materijala koji mogu da podnesu često veoma teške uslove skladišta.

Šta treba uzeti u obzir pre kupovine

Najgora greška koju možete napraviti je jednostavno pretpostaviti da je „vaga vaga“. Iako sve vage obavljaju u osnovi istu funkciju, prilično se razlikuju u pogledu toga koliko proizvoda mogu da vagaaju, kako se izračunava merenje i kako se grade. Vage se mogu naći u različitim oblicima, veličinama i vrstama, a svaka je pogodna za drugačiju vrstu skladišnog okruženja. Pre nego što izaberete jedno od mnogih dostupnih vaga kontaktirajte nas  da vam pomognemo. Shollex ima višegodišnje iskustvo i saradju sa vodećim industrijama vaga.

Pre nego što odlučite o vrsti, veličini i kapacitetu bilo koje vage koja će se kupiti za skladišno okruženje, obavezno uzmite u obzir šta vagate. Vage koje mere tečnosti rade na znatno drugačiji način od onih vaga koje mere težinu paketa ili mašina. Isto tako, ona skladišna okruženja koja se bave jakim ili toksičnim hemikalijama treba da traže vage koje mogu redovno da podnesu izloženost takvim jedinjenjima. Da odaberete pravu vagu za vaš posao pozovite Shollex.

Manje vage ili one dizajnirane samo za merenje suve robe često će biti podložne velikim oštećenjima ako dođu u kontakt sa jakom hemikalijom ili toksičnom materijom. To može stvoriti ozbiljan gubitak novca za skladište koje naiđe na takav problem.čiji način od onih vaga koje mere težinu paketa ili mašina. Isto tako, ona skladišna okruženja koja se bave jakim ili toksičnim hemikalijama treba da traže skale koje mogu redovno da podnesu izloženost takvim jedinjenjima. Manje vage ili one dizajnirane samo za merenje suve robe često će biti podložne velikim oštećenjima ako dođu u kontakt sa jakom hemikalijom ili toksičnom materijom. To može stvoriti ozbiljan gubitak novca za skladište koje naiđe na takav problem.

Kako radi  elektronska vaga?

Digitalna elektronska vaga za merenje je uređaj za merenje mase ili težine . Radi sa upotrebom merne ćelije sa opterećenjem. Analogna vaga koristi opruge za označavanje težine predmeta, dok digitalne vage pretvaraju silu težine u električni signal.

Koja je razlika?

Analogne i digitalne vage se razlikuju po načinu prikazivanja težine – mehanički ili elektronski. Elektronske vage koriste analogno-digitalni pretvarač koji neprestano očitava podatke sa vage u digitalne informacije.

Kako radi?

Digitalne vage rade uz upotrebu merača opterećenja. Dok analogne vage koriste opruge za označavanje težine predmeta, digitalne vage pretvaraju silu težine u električni signal. Merna ćelija je takođe poznata i kao pretvarač sile.

Koja je bolja?

Digitalne vage su poželjnije jer su tačnije od analognih vaga. Ako odaberete analognu vagu za merenje, u određenom vremenskom periodu odziv opruge se smanjuje i verovatno će dati netačne vrednosti.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

  • merni kapacitet: 150kg
  • podela: 150kg / 10g
  • napajanje: punjiva baterija preko adaptera 220VAC
  • režim sabiranja više merenja
  • dimenzije tasa: 400 x 500 mm
  • dimenzije uređaja: 420 x 675 x 910 mm
  • masa uređaja: 14.5 kg

Povezani proizvodi

Translate »