Magacinska vaga Hercules INOX

Jednostavna i laka za postavljanje i rukovanje.

Merni opseg od 600/1000/1500/2000/3000 kg.Konstrukcija vage i platforma izrađene od INOX-a. Mogućnost povezivanja sa računarom pomoću RS232 porta.  Interna akumulatorsla baterija.

Magacinska vaga Hercules INOX

Magacinska vaga Herculex sa pokrenim ekranom. Jednostavna, pokretna i vrlo efikasna vaga. Malih dimenzija. Poseduje LCD eran koji se po potrebi može postaviti na zid, sto ili stajati na vratu vage. Sa svim osobinama pokazala se kao veoma upotrebljiva u raznim okruženjima. Ako vaš posao zahteva rad na terenu, možete je lako poneti sa sobom. Inox zaštita garantuje otpornost na teške uslove rada. Meri do 300kg. Radi na baterije. Pouzdana. Sa 4 merne ćelije. Na ovu vagu uvek možete da se oslonite.

Šta treba uzeti u obzir pre kupovine?

Vage ima raznih vrsta, oblika i veličina. Svaka  je pogodna za različitu vrstu skladišnog okruženja. Razmotrite, da li vam treba pokretna ili ne, do koje težine, koje preciznosti. Pre nego što odaberete neku od ponuđenih vaga slobodno nas kontaktiraje da vam pomognemo.

Rukovanje magacinom važno je za kompanije koje se bave proizvodnjom ili otpremom proizvoda. Posebno za one kompanije koje žele da uštede novac i imaju kontrolu nad čitavim procesom proizvodnje, sladištenja i isporuke od početka do kraja. Jedan od važnih činilaca za nesmetano i isplativo poslovanje je dobra vaga koja može precizno da meri proizvode i pošiljke sa minimalnom maržom za greške.

Vaga je jedan od ključnih načina za smanjenje troškova poslovanja.  Posebno kada količine otpreme rastu a traži su brzina, pouzdanost i izdržljivpst. Ako vaga samo malo zakaže, ta greška će se samo uvećavti iz dana u dan.  I troškovi takođe.

Ključ za efikasno i isplativo magacinsko poslovanje je pronalaženje tačne vage koja će raditi u okviru izuzetno male granice greške. Vaga takođe mora biti izrađena od visokokvalitetnih materijala, sposobnih da izdrže često haotičnu prirodu skladišnog života. Razvoj tehnologije i proizvodnje stvara bolje magcinske vage. I u pogledu pristupačnih cena i dugovečnosti.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

Merni opseg: 600/1000/1500/2000/3000 kg.
– podela: 100gr
–  broj mernih pretvarača – 4 INOX ćelije (za inox verziju)
– merni pokazni uređaj tip A12 SS INOX (za inox verziju)   nadgradni ili ugradni
– displej – 2.2 cm LCD
– funkcija tare – do 1000 kg
– napajanje – baterijsko (interna akumulatorska baterija sa priključkom na 220V AC / 50Hz)
– indikacija istrošenosti baterije
-dimenzije: 1000x1200mm/1200x1200mm/1200x1500mm/1500x1500mm Mogućnost izrade po vašem zahtevu.

Inox verzija vage je sa ravnom pločom na koju može da se nalepi guma. Verzija u crnom čeliku ima rebrastu ploču.

 

Povezani proizvodi

Translate »