Magacinska vaga MVW – elektronska

Elektronska magacinska vaga sa LCD ekranom.

Radi na baterije. Nosivosti do 150kg. Može da vaga i broji. Kvalitetna izrada. Pouzdana i laka za rad.

Magacinska vaga MVW 

Magacinska vaga je ključan način da smanjite troškove. Magacin vam je neophodan ako se bavite proizvodnjom i isporukom. Posebno ako želte da uštedite novac. Takođe, time stičete kontrolu nad celokupnim procesom proizvodnje i isporuke od početka do kraja. Ključni faktor za nesmetano i profitabilno poslovanje je vaga za magacin koja može tačno meriti proizvode i pošiljke sa minimalnom greškom.

Magacinska vaga MVW kojoj odgovara čitav niz operacija vaganja i okruženja. Dizajnirana da podnesu teške uslove i zahteva minimalno održavanje. Izdržljiva i robusna vaga za magacin. Pruža visok nivo tačnosti i trajnosti.

Kompaktna i moćna magacinska vaga se sastoji od indikatora koji je kombinovan sa platformom. Dizajnirana da izdrži teške uslove. Sposobna da tačno vaga težine do 150 kg.

Ključ efikasnog, isplativog magacina koji vama najbolje služi je pronalaženje tačne vage za magacin. Koja će funkcionisati u izuzetno maloj granici greške. Vaga mora biti izrađena od  visokokvalitetnih materijala koji mogu da podnesu često veoma teške uslove skladišta.

Šta treba uzeti u obzir pre kupovine

Najgora greška koju možete napraviti je jednostavno pretpostaviti da je „vaga vaga“. Iako sve vage obavljaju u osnovi istu funkciju, prilično se razlikuju u pogledu toga koliko proizvoda mogu da vagaaju, kako se izračunava merenje i kako se grade. Vage se mogu naći u različitim oblicima, veličinama i vrstama, a svaka je pogodna za drugačiju vrstu skladišnog okruženja. Pre nego što izaberete jedno od mnogih dostupnih vaga kontaktirajte nas  da vam pomognemo. Shollex ima višegodišnje iskustvo i saradju sa vodećim industrijama vaga.

Pre nego što odlučite o vrsti, veličini i kapacitetu bilo koje vage koja će se kupiti za skladišno okruženje, obavezno uzmite u obzir šta vagate. Vage koje mere tečnosti rade na znatno drugačiji način od onih vaga koje mere težinu paketa ili mašina. Isto tako, ona skladišna okruženja koja se bave jakim ili toksičnim hemikalijama treba da traže vage koje mogu redovno da podnesu izloženost takvim jedinjenjima. Da odaberete pravu vagu za vaš posao pozovite Shollex.

 

Specifikacija

 • merni kapacitet: 150kg
 • podela: 150kg /10g
 • displej: LCD sa pozadinskim osvetlenjem; visina cifri 52 mm
 • napajanje: punjiva baterija preko adaptera na 220VAC; trajanje napunjene baterije oko 70 sati
 • dimenzije uređaja: 420 x 675 x 910 mm
 • dimenzija tasa: 425 x 525 mm
 • funkcije: standardno merenje; brojanje komada,; “checking” – ispod donje zadate vrednosti /
  između zadatih vrednosti / iznad gornje zadate vrednosti; HOLD – za merenje nestabilnih tereta
 • RS232 veza sa računarom
 • konstrukcija vage od silumina
 • tas od inoxa
 • masa uređaja: 14 kg

Povezani proizvodi

Translate »