Kamionska vaga – komplet za vaganje osovine kamiona

WWS ‐ mobilne, merne platforme

Tamo gde je neophodno brzo i jednostavno merenje veoma teških
vozila sa različitim tačkama oslonca. Posebno pogodne za merne stanice. Smanjena težina i lako pomeranje i postavljanje na bilo kojoj ravnoj površini. Širok asortiman indikatora koji se mogu povezati. Rade na punjive baterije.

 

 

Kamionska vaga

Kamionska vaga – komplet za vaganje osovine kamiona.

Glavne prednosti:
Raznovrsna i jednostavna primena. WWS platforme su odlična alternativa klasičnim, fiksnim mernim sistemima, posebno kada je reč o vaganju vozila, kada korisnik treba da:

 • Napravi mernu stanicu za kratko vreme i na bilo kojoj površini.
 • Proveri težinu materijala koji se transportuje vozilima.
 • Izvrši neograničen broj dnevnih merenja, bez upotrebe kolskih vaga.
 • Meri u ograničenim periodima (žetva, usevi, itd.).
 • Potvrdi težinu svakog pojedinačnog točka, svake osovine i sve te različite težine sabere u težinu vozila.
 • Meri u malom prostoru. ALIBI Memorija (memorija koja pamti svako merenje bez mogućnosti brisanja)GPRS Modul (prenos preko GPRS‐a na FTP server. Termalni štampač sa memorijskom karticom. Izveštaji podešeni po meri

Kamionska vaga i kako odabrati pravu?

Kamionska vaga može se koristiti u dve glavne svrhe:
– Prodaja ili punjenje kamiona preko mosta
– Provera vaganja i osovinskih i bruto težina vozila. Ovo pomaže i u sprečavanju preopterećenja osovine i mogućih velikih novčanih kazni.

Koriste se u industrijama koje proizvode ili premeštaju rasute terete. To može biti otkup voća, rudnici ili kamenolomi, odlagališta smeća / centri za reciklažu, kretanje tečnosti i praha u rasutom stanju itd. Jednostavnim vaganjem praznog i punog vozila lako se izračunava težina tereta. To je brz i pouzdan način za merenje robe na različitim lokacijama.

Dini Argeo proizvodi sisteme za vaganje bilo koje vrste vozila.

Kamionska vaga – platforma za merenje mase po osovini vozila.

Prenosne vage za vozila su najisplativiji sistem vaganja kao alternativa tradicionalnim vagama za vozila.

Kamionske vage za merenje osovina

Vage za merenje osovina sastoje se od jednog ili dva modula za vaganje. Omogućavaju vam da izmerite vozilo po osovini ili zbirom pojedinačnih osovina.

Kamionska vaga – prenosna platforma je najisplativiji način vaganja. Posebno su pogodne za često menjanje mesta vaganja.

Kaimonske osovinske vage za vaganje u pokretu

Osovinske vage u pokretu sastoje se od jednog ili dva modula za vaganje. Vaganje se postiže prelaskom vozila preko vage. Bez potrebe za zaustavljanjem radi vaganja svake osovine. Površina za vaganje mora biti u nivou poda i ne zahteva pomoćnike radnike za vaganje.

Naročito su pogodne za česta vaganja. Ili, kao sistem za vaganje postavljen na ulazu ili izlazu iz industrijskih postrojenja. Postiže se velika protoćnost vozila. Izbegava se stvaranje redova i gužvi.

Prenosne kamionske vage

Prenosne vage za vozila su modularni sistemi za vaganje. Mogu da imaju i do 16 podloga za vaganje. Zbog istovremenog vaganja svakog točka vozila, tačnost vaganja je uporediva sa tačnošću mosta.

Za razliku od tradicionalnih kamionskih vaga, oni su znatno isplativiji. Omogućavaju  vam da pregledate ravnotežu vozila i često menjate lokacije.

Dostupne su brojne konfiguracije i postavke. Kompanija Shollex  specijalizovala se u oblasti merenja mase vozila.. Imamo zaposlene sa višedecenijskim iskustvom u industriji vaganja vozila. Pozovite nas da razgovaramo o vašim potrebama za vaganje vozila. Shollex uvek daje pravo rešenje za potrebe vašeg poslovanja.

Shollex uvek ima pravu vagu za vaš posao. Zahvaljući 30 godišnjem iskustvu, znanju i primeni novih tehnologija uvek idemo korak ispred. Spremni smo da vam pomognemo i nađemo najbolji proizvod za vas. Kontaktirajte nas.

Specifikacija

 • merni kapacitet: 15kg / 30kg • podela: 15kg / 5g; 30kg / 10gGlavne tehničke karakteristike:
  • tačnost platformi: 0,03 %
  • niska vaga: 50 mm visoka
  • struktura od specijalnog aluminijuma, male težine, velike čvrstoće i dugog radnog veka
  • gazna površina od vulkanizovane gume protiv klizanja, za maksimalno prijanjanje na bilo koji tip površine
  • merna ćelija od nerđajućeg čelika stepena zaštite IP68
  • izuzetno laka i pouzdana konekcija vage sa mernim indikatorom
  • veoma laka za manevrisanje
  • snabdevena sa 10 metarskim kabelom i konektorom za povezivanje sa mernim indikatorom
  • lako upravljanje informacijama merenja

Povezani proizvodi

Translate »